Mikä sua liikuttaa?

Mikä sua liikuttaa?

Lähde mukaan Gymnaestradaan, kesän 2022 liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan. Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. 

Tampereella 9. – 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Tampereen Gymnaestradaan odotetaan ainakin 12 000 osallistujaa ympäri Suomen esiintymään, kilpailemaan, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan tunnelmasta ja upeista näytöksistä. Gymnaestrada on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenille niin voimistelijoille, tanssijoille, harrastajille kuin ryhmäliikkujillekin ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin ja lisenssin. Passin hinta aikuisille on 108€, nuorille (7-16 vuotiaat) 85€ ja lapsille (alle 7-vuotiaat) 50€, lisenssin hinta on 10,50€. Lisäksi kustannuksia tulee majoituksesta, ruokailuista, matkoista ja esiintymisasuista.

Isonkyrön Voimistelijat osallistuu tapahtumaan toivottavasti isolla joukolla. Seuramme kerää osallistujia kolmeen kenttäohjelmaan:

  • Luonnon lumoissa, tanssiohjelma (yli 12-vuotiaille)
  • Kirkkaat vedet, tanssillisen voimistelun ohjelma (yli 15-vuotiaille ja aikuisille)
  • Kiertoradalla, kuntoliikuntaohjelma (yli 15-vuotiaille ja aikuisille)

Kenttäohjelmia harjoittelemme kevään 2022 aikana 16.1. alkaen sunnuntai-iltapäivisin Pohjankyrö-talolla.

Enemmän tietoa kenttäohjelmista ja koko tapahtumasta: gymnaestrada.fi

Alustavat ilmoittautumiset 3.12.2021 mennessä jäsentietojärjestelmän kautta osoitteessa isvo.fi ryhmään Gymnaestrada Tampere 2022. Huom! Sitovat ilmoittautumiset tehdään vasta tammikuun lopulla vuonna 2022.

Lisätietoja antavat seuramme gympit:

  • Anniina Karhu (anniina.karhu@hotmail.com, puh. 040 3564455)
  • Ullamaija Tiitinen (ullamaija.tiitinen@saunalahti.fi, puh. 040 5872579)